2016 m. rugsėjo 13 d., antradienis

Koldūnai kitaip.


Reikės:

  • 500 g koldūnų su mėsa;
  • 120 g fermentinio sūrio;
  • 3-4 v.š. grietinės;
  • 3-4 v.š. pomidorų padažo;
  • 1 v.š. miltų;
  • puodelio vandens.
  • mėgstamų prieskonių;
  • 3-4 česnako skiltelių;
  • krapų.
Eiga:

Išverdame koldūnus, sudedame į skardą,apibarstome prieskoniais.Į nedidelį dubenį sudedame grietinę , pomidorų padažą,krapus, įspaudžiame česnako, įtarkuojame 60 g sūrio,beriame prieskonius,viską gerai išmaišome. Puodelyje su vandeniu išmaišome miltus ir supilame į padažą, viską gerai išmaišome. Apipilame koldūnus. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, apie 20 minučių. Baigiantis kepimo laikui apibarstome likusiu tarkuotu sūriu ir dar kelias minutes dedame į orkaitę. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą