2016 m. rugsėjo 7 d., trečiadienis

Kibinai


Tešlai reikės: 
  • 700g miltų;
  • 4 kiaušinių;
  • 200 g sviesto;
  • 200 g grietinės;
  • šiek tiek druskos.
Įdarui:
  • 700 g vištienos krutinėlės;
  • mėgiamų prieskonių;
  • 250 g grietinės.
Eiga:

Tešla: Ištirpdome sviestą, paliekame pravėsti. Tešlai skirtus produktus sudedame į dubenį, viską gerai išmaišome,išminkome. Tešlą nakčiai dedame į šaldytuvą. Išeina 27 normalaus dydžio  kibinų.
Įdaras: Į dubenį sudedame visus įdarui skirtus produktus ir viską gerai išmaišome. Formuojant kibinus, tešlą padalinau į 27 lygių rutuliukų, taip pat ir su mėsos įdaru. Imam vieną rutuliuką, iškočiojame apskritimą, per vidurį dedame mėsa, užlankstome kraštus. Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 45 minutes. Skanaus! 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą