Reikės:
- 500 g pasirinkto faršo;
- 800 g konservuotų pomidorų savose sultyse;
- 400-800 g raudonų konservuotų pupelių;
- didelės raudonos paprikos;
- daug česnako;
- 3vnt. čili pipirų ;
- prieskonių;
- sūrio, česnakinių bandelių.
Eiga:
Supjaustome papriką ir pakepame iki kol suminkštės. Į keptuvę dedame faršą, prieskonius, smulkintas čili paprikas bei česnakus, šiek tiek pakepame, patroškiname. Tada į troškintuvą, arba gilų puodą sudedame konservuotus pomidorus (su skysčiu) , pupeles (skysti nupilti) , bei faršo masę, viską gerai išmaišome,sublendiariuojame. Uždedame dangtį ir ant silpnos ugnies paliekame apie 20 minučių, karts nuo karto pamaišydami ir vis paragaudami ar netrūksta vieno ar kito prieskonio. Praėjus 20 minučių nuimame dangti ir dar apie kelias minutes pakaitiname. Patiekiame su česnakinėmis bandelėmis ir užtarkuotu sūriu. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą