Reikės:
- 225g paprastų miltų ir papildomai pabarstyti
- 1arbat. š. druskos
- 1arbat. š. sausų mielių
- 1valg. šaukštas alyvuogių aliejaus ir papildomai šlakelis aptepti
- 6 valg. šaukštai drungno vandens
- 200g vištienos filė(rūkyta)
- 6 griežinėliai ananasų
- 5 šaukštai kečiupo
- 400g sūris
Eiga:
Picos tešlai persijokite miltus su druska į dubenį ir įmaišykite mieles. Viduryje suformuokite įdubą, į ją supilkite aliejų ir vandenį. Pamažu miltuotomis rankomis sausas sudedamąsias dalis sumaišykite su skysčiu. Tešlą išimkite ir padėkite ant miltuoto paviršiaus, minkykite 5min, kol ji taps vienalytė ir tampri. Padėkite tešlą atgal į švarų dubenį, uždenkite aliejuota maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje kilti apie 1val. arba kol tešlos kiekis padvigubės. Įkaitinkite orkaitę iki 230C. Kepimo skardą patepkite aliejumi. Išimkite tešlą ant miltuoto paviršiaus ir truputį paminkykite. Tada iškočiokite maždaug 5mm storio skritulį. Perkelkite picos pagrindą į paruoštą kepimo skardą,pirštais užlenkitę karštus suformuokite apvadą. Ant picos pagrindo ištepkite kečiupu, išdėliokite ananasus,vištienos filė ir sūrį. Apšlakstykite aliejumi. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20-25min, kol pica įgaus rusvą atspalvį.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą